Sveučilište Sjever

Mediji i komunikacija

Doktorski studij

Radionica: Izrada osobne istraživačke strategije/osobnog plana razvoja doktoranda
U petak, 22. studenoga s početkom u 16,00h održat će se radionica na temu izrade osobne istraživačke strategije.
Doktorandima će se na radionici nastojati čim više približiti koraci koji prethode pisanju doktorske disertacije, kao npr. problematika odabira teme istraživanja, kontekstualizacija teme (epistemologija, teorija, metodologija, metode), pretraživanje literature, pisanje bilježaka, postavljanje istraživačkog pitanja, problema i hipoteze, utvrđivanje ciljeva istraživanja i sl.
S obzirom da su svi doktorandi obavezni u suradnji s mentorima izraditi istraživački plan, a tijekom IV. semestra i prijaviti temu doktorske disertacije, držimo kako je ova radionica iznimno važna te Vas molim da se okupimo u čim većem broju.
U radionici će sudjelovati: prof. dr. sc. Marin Milković, prof. dr. sc. Jadranka Lasić-Lazić, izv. prof. dr. sc. Iva Rosanda Žigo, izv. prof. dr. sc. Ljerka Luić.
Prijave na radionicu vrše se putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/mCz3aeMfFUvShpYEA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani,

  1. U modulu metodologija ponuđena su tri kolegija (Analitički alati za ICT potporu medija i komunikacija, Metode istraživanja komunikacije u digitalnom prostoru i Metodološki pristupi u istraživanju digitalne inteligencije u području medija i komunikacije).
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftZkeOZa8wdRXDPzX3_NCp2olZSlC2DjF8J7e5gncZM8iaCA/viewform?usp=sf_link
  2. U modulu teorija ponuđena su dva kolegija - Upravljanje odnosima s javnošću i Komunikacija i Mediji iz perspektive nakladničke djelatnosti.
  3. Pojedinim doktorandima (vidi dokument u prilogu pod nazivom Modul Istraživanje) uslijed ove grupacije predmeta. Kolegij možete odabrati pri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL1tdnWBxSmaolmV6IO85lR2H8byx5JF3gBfJsEr1P6hKwOw/viewform?usp=sf_link

U slučaju da još neki doktorand primijeti da mu uslijed ovih promjena nedostaje jedan kolegij u modulu istraživanje, neka također ispuni odabir na poveznici. Dakle, to su svi oni koji su prilikom upisa za drugi semestar odabrali ovu kombinaciju izbornih kolegija: Istraživanja digitalne komunikacije i Upravljanje odnosima s javnošću.
Rok za odabir kolegija po svim modulima je četvrtak 4. travnja.
Svi oni doktorandi koji još nisu, a žele prisustvovati, mogu se do utorka 2. travnja prijaviti za radionicu Akademskih vještina na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciKJ5phD51e2xpSlYSBR8mcN0gyOkSdObbmtO7KfrhcBqWoQ/viewform?usp=sf_link